Bombers de la Generalitat

Una persona perd la vida a l’incendi de La Bisbal del Penedès

Els Bombers de la Generalitat han treballat en l’incendi d’una casa a la Bisbal del Penedès, on una persona hi ha perdut la vida

Els Bombers de la Generalitat han treballat a primera hora d’aquesta tarda en un incendi d’habitatge a la Bisbal del Penedès on una persona ha perdut la vida. L’avís de l’incendi ha arribat a les 14.52h i alertava d’un incendi a l’interior d’una casa unifamiliar ubicada al carrer del Flamenc Rosat, 17 (urbanització el Papagai). Els Bombers de la generalitat hi ha treballat amb 5 dotacions terrestres. El foc ha cremat un parell de sofàs a la sala menjador de la casa, que és on s’ha localitzat el cos sense vida d’una persona, a qui els Mossos d’Esquadra encara han d’identificar. La resta de l’habitatge tan sols ha quedat afectat per l’acumulació de fum i l’alta temperatura.

L’incendi, les causes del qual encara no s’han començat a investigar, havia quedat controlat a les 15.09h i extingit, a les 15.21h. A partir d’aquell moment, els Bombers de la Generalitat han continuat les seves tasques remullant els punts calents i ventilant tota la casa.

Deixa un comentari

*